torsdag 15. januar 2015

Kalderoppgave 2015

Hei bloggen,


De siste ukene har vi holdt på med en kalender oppgave. Vi skulle lage en kalender med forskjellige bilder for hver måned. Januar: Kort lukkertid med frosset bevegelse. Her har jeg valgt å bruke søte og snille Rebecca som modell å samt to mandariner. Bildet er tatt på klasserommet.
Fotograf: Marius


       Februar: vinter bilde, snø, ski, etc
                     Det var litt utfordrene å få tatt februar bilde med alt regner som vi har her i bergen,  men så kom snøen til utsetning å hjap meg å ta dette bildet. Bildet er tatt ved benkene på skoleplassen, lyset fra lyssøylene skaper en dister steming. Lyset reflekter i tillegg via handen min. 
Fotograf: Netty

Mars: Svarthvitt og farge
I en av mine tidligere innlegg kan dere se en gammel versjon av Svarthvitt og Farge-bilde, dette er en nyere å (i min mening) bedre versjon.  Her i Norger har vi faktiske ganske kule og fargerike politibilder, så derfor valgte jeg dette som mitt Mars bilde. Bildet er tatt ved Kong Oscars Gate uten for McDonalds. Her er åpenbart bilen i sentrum.
Fotograf: Marius


April: Vårtegn, blomster
Å finne et bilde med vårtegn og blomster var faktisk litt utfordrene med tanke på at vi begynte på skolen i høst, men så var jeg så heldig at jeg hadde dette bilde på mobilen. Bildet er tatt i skogen utenfor familie hytten våres på Sotra.
Fotograf: Marius
Mai:Russetid, 17. mai
Med tanke på at russetiden ikke har vært enna ble dette en litt vrien utfordring. Så jeg valgte å bruke et av festbilde, russetiden er jo tross alt festing. Her er det meg som er i fokus, med mange interessante karakterer rundt om.
Fotograf:Marius 
Juni: Lyse farger
Dette bildet ble tatt rett ovenfor skoleplasssen på en fin sommerdag, så bildet passer fint inn i juni-katogorien. Bildet er en smule manipulert i photoshop for å fremheve fargene i bildet. Her ser vi at planten er hovedatraksjonen i bildet.
Fotograf: Marius
Juli:Horisontale linjer
Dette bildet ble tatt i julen tro det eller ei, i Timberville, Virginia, USA. Det var her jeg tilbrakt store deler av juleferien. Dette kunne likevell vært et bilde tatt i jule. Her kan dere se opptil flere horisontale bilder, både på bakken og i himmelen.
Fotograf:Marius
August: Leselyst bilder av bøker, bibliotek
Dette bildet er tatt på det flotte skolebiblioteket våres. Denne gang er det leselusen Kamilla fra studie, som er model. Jeg likte spesielt godt dette over-ryggen-perspektivet.
Fotograf:NettySeptember: Stilleben av frukt og grønnsaker
Får å ta dette bilde brukt jeg masse forskjellige elementer,  bla. epler, druer, speil og vase. Lyset fra taket gri en stilig refleksjon.
Fotograf: Marius


Oktober: Speiling og refleksjoner
Dette bildet er tatt ved diger vanndam rett utenfor skole, dammen skape er speilbildet av meg selv i vannet. Det er også en meget bekledelig ugle på t-skjorten min.
Fotograf: Rebecca


November: Tegne med lys, lang lukkertide
Å tegne med lys var faktisk litt utfordrene, men måtte være veldig nøyaktige for å få ønsket resultat. Tilslutt ga jeg opp på nøyaktigheten å valgte det jeg syntes var stilig. Dette bildet er tatt på et lager på skolen, med lukkertid på 10 sekunder.
Fotograf: Iselin


Desember: Julemotiv, nærmotiv
Dette bildet er tatt i kantinen, kamerater er pekt oppover for å fange den mektige julestjernen, kongen/dronning av all julepynt.
Fotograf: Marius.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar